POSLOVICA RIJEKA
  051 623 336
  091 123 2530 - Jasmin
   jasmin@aquoseco.hr
 
  POSLOVNICA ZAGREB
  01 333 65 55
  091 123 2569 - Zvijezdan
  zvijezdan@aquoseco.hr
  POSLOVNICA UMAG
  052 759 169
   091 123 2525 - Siniša
  sinisa@aquoseco.hr
 
The water ecologist's

 

Dobro je znati ..

Kako nam i samo ime govori, Aquos grupa je tim stručnjaka specijaliziranih za pitanje vode - temeljnog resursa naše civilizacije kojeg nastojimo očuvati svojim dugogodišnjim profesionalnim i osobnim doprinosom u njenom pročišćavanju.

Kao vodeni ekolozi, sukladno našim osobnim uvjerenjima i savijesti, u naše uređaje ugrađujemo potrebna specijalistička znanja, stečena mnogobrojna praktična iskustva i spoznaje kako bi vodu koja je zagađena, pročistili i takvom je vratili u prirodni vodni ciklus. 

Uz linije standardnih pročistača raznih vrsta i namjena, sposobni smo razviti uređaje prema posebnim zahtjevima i potrebama naših klijenata, od projektiranja, proizvodnje,  do fine montaže i puštanja u rad.

Kroz duge godine našeg postojanja prepoznatljivi smo po našoj poslovnosti i otvorenosti prema našim klijentima kojima izlazimo u susret na razne načine. Držimo se naše riječi i pouzdano držimo dogovora, izvršavamo preuzete obveze prema našim klijentima, pogotovo u slučaju eventualno potrebnih terenskih intervencija.

Fluidni smo u svojim razmišljanjima i izlazimo iz kutija što nam je i omogućilo da održimo uspješno poslovanje i zadržimo vaše povjerenje. Svakodnevno akumuliramo svoja saznanja i prikupljamo informacije o novim tehnologijama kako bi nastavili biti sve bolji onda kada vi i vaš objekt trebate rješenje za onečišćene vode - jer znamo da nam je zajedničko zadovoljstvo čist i zdrav okoliš.


Cijela AQUOS ekipa.


copyright: Aquos ECO - Development: Studio Web Art